Skriv ut

VITTSJÖ. Som vanligt träffades Portalens (www.vittsjobjarnum.nu) medarbetare/skribenter hos Jenny på Medborgarhuset för den sedvanliga månadsträffen. Där de nya utmaningarna väntar eller nåt nytt på gång att skriva om. Nåt som händer i Vittsjö och Bjärnum med omnejder eller lite varstans ute i småbyarna. Där ute i de olika föreningarna kan det finnas nåt nytt att lyfta fram i ljuset för allmänheten och för de som är intresserade av vad som händer och sker eller ska hända.


Några av skribenterna njuter av den sköna vyn över Vittsjön och gott fika.

I tolv år har Portalen varit igång, startades av Jonas o Claes Brauer i samverkan med Lions, har med åren utökats med flera skribenter. Idag är vi drygt ett 15-tal aktiva som skriver och minst 35 000 läser varje månad våra reportage på Portalen. Tyvärr var inte alla skribenter med på det årliga avslutningskaffet som intogs på Sjöstugans café och som därför inte kom med på bild heller. Men man kan inte få allt ibland, men kaffe, våffla, glass därtill eller varför inte en god räkmacka det smakar alltid lika gott. Förr visst är det trevligt att träffas och småprata lite om ditten eller datten om vad som hänt, eller vad som skall göras precis före sommaren.

Resterande skribenter ser nöjda ut även de.

Portalen har öppet för fler nya skribenter, som tycker det är roligt att skriva, kort, långt om allt möjligt tex, semesterminne, olika resmål och mycke mycke mera, fantasin får flöda fritt. Å alla är välkomna på nästa Portalen-möte som äger rum den 20:e augusti, plats Medborgarhuset kl 13.30.Jag säger tack för fikan, trevligt sällskap och jag önskar alla er andra en riktig härlig/skön sommar med sol och salt stänkta bad. Sommarfokus med pennan och kameran i högsta hugg, de kommer mera.