Hösten närmar sig med stort kulturutbud i närområdet

Skriv ut

VITTSJÖ, BJÄRNUM. Som vanligt går tiden fort och det är snart sensommar. Samtidigt lägger sig den värsta juli- och semesterstressen och man ges möjlighet att njuta av årstiden på kanske ett mer avslappnat sätt. Låt oss hoppas att även september blir en månad med skön sensommarkaraktär.

Även på kulturfronten står mycket på tur. Ett förslag är att lyssna till den garanterat smeksamma konserten "I Sensommartid".

Det är Anders Berglund som den 15 september gästar inte så avlägsna Kvidinge kyrka för konserten ”I Sensommartid”. Med sig har han storheter som musikalstjärnan Emmi Christensson samt stjärnviolinisten Christian Svarfvar.

Anders Berglund lär inte behöva någon närmare presentation, ledande musikprofil som han är sedan nästan 50 år tillbaka.

Emmi Christensson har med sin röst förtrollat publiken i musikaler såsom Sound of Music, West Side Story, Les Miserables och Fantomen på Operan i bland annat West End i London.

Christian Svarfvar är en av Sveriges och kanske Europas främsta violinister. Med examen från Kungl. Musikhögskolan och Juilliard School of Music i New York skördar han framgångar var han än kommer. Nu senast i en inspelning med London Philharmonic Orchestra.

Sönd 15 september Kvidinge kyrka kl. 17.00

Förköp: För direktlänk, Klicka HÄR!