Musik quizz på Linden

Skriv ut

VITTSJÖ. Torsdagen den 22 augusti blev det musik quizz med Kjell Uno Ögren. Han hade tagit med egen musikanläggning och hade gjort ett urval av välkända melodier där vi skulle ange vem eller vilka artisterna var som sjöng.

 

Maestro för dagen Kjell Uno Ögren

Vi var ett glatt gäng på cirka 25 personer som gav sig i kast med att ge sina svar på de utdelade svarstalongerna där helst 12 rätta svar skulle skrivas in.

För att inte det roliga skulle ta slut alltför fort så blev det uppdelat ungefär som en fotbollsmatch, första halvlek, paus med fika och så andra halvlek. Mellan varven bjöd Kjell Uno på en och annan rolig historia och det blev många goda skratt.

Fikastund under pausen

Vid fikat pratades det mycket och jag tror nog att det även dristades vilka artisterna var som vi hört i första halvlek.

När andra halvlek var slut fick vi dom rätta svaren av Kjell Uno, vi fick inte rätta själv utan det fick närmaste bordsgranne göra. Vi hade bl a fått höra Owe Törnqvist, Lasse Lönndahl, Towa Carson, Anna Lena Löfgren, Jan Malmsjö, Tommy Körberg, Dirch Passer, Trio me Bumba.

Kjell Uno frågade är det någon som har 12 rätt – inget svar, ej heller om det var någon som hade 11, 10 eller 9 rätt , men så på 8 rätt blev det napp – Rose Marie Wehlin var den lyckliga att kamma hem första priset- en god chokladkaka. Grattis till vinsten Rose Marie.

Med varma applåder, en liten blomma och chokladask tackade vi Kjell Uno för en jättetrevlig torsdagseftermiddag på Linden.