Loppis i Vittsjö 2019-08-31

Skriv ut

VITTSJÖ. Årets jätteloppis var dagens publikdragare till vår ort. Vittsjö GIK var som vanligt arrangör till detta arrangemang.


En liten del av de väntande besökarna

Detta är en av klubbens absolut viktigaste inkomstkällor förutom sponsorerna. Uppskattningsvis ett tusental personer besökte arrangemanget och vad de handlade! Det var säkert väldigt många som kom hem med något de behövde och säkert ännu fler som kom hem med något de inte hade en aning om att de behövde.


Fynd till både jul och påsk, på samma bord. 

Det mesta fanns att köpa och fynda här. En del som fyndade hade för avsikt att sälja sakerna vidare, bland annat syntes en handlare från Kristianstad här.

Det är ett fiffigt system man har, försäljningen startar kl 13.00 men insläppet börjar 12.30. Entren kostar 20:-.


Böcker, böcker och ännu fler böcker!


En trött supporter tar sig lite vila.

Den första halvtimmen får man bara titta och absolut inte köpa något och inte heller tinga  något. När signalen går börjar kommersen, skulle det finnas fler intressenter till samma vara får de bjuda mot varandra, den som bjuder mest får köpa.


Intresset för cyklarna var mycket stort.

Klockan 14.00 börjar auktionen på vissa utvalda saker som man hoppas att man ska få extra bra betalt för.


Här är auktionen i full gång, många bud blev det


Några av sakerna som auktionerades ut, dyrast blev samlingen av  uppstoppade fåglar och rådjurshuvud, hela samlingen såldes för 2000.

Mängder av supportrar och aktiva inom klubben sköter det praktiska, bland annat kunde man se flera tjejer som spelar i klubbens lag i damallsvenskan.


Två av våra duktiga spelare


Två flitiga supportrar


Här var det grillning och entré.

För de som blev hungriga och/eller törstiga fanns det möjlighet att få de behoven tillfredställda. Den spelsugne kunde köpa lotter eller spela choklladhjul. Folkligt, trevligt och så får man chansen att träffa gamla och nya vänner.
Kolla in videon, kanske du finns med!


Elller så kanske du finns med på den här!