Den 14 september är det dags igen!

VERUM. För sjätte gången anordnas Hövdingeloppet, ett populärt terränglopp som går genom Snapphanebygdens vackra marker och som alla kan delta i.

Starten 2018

Målsättningen i år är är att cirka 200 deltagare kommer till start på årets jubileumstävling, berättar Ola Johnsson som är en av grundarna till loppet.

Tanken med loppet är att så många som möjligt ska få en naturskön upplevelse blandat med goda prestationer. Efter målgång ska det finnas utrymme och tillfälle att diskutera löpning och motion i vacker natur, berättar Ola.När föranmälan stängdes hade cirka 120 personer anmält sig. Vi hoppas att det kommer många som efteranmäler sig men detta är såklart beroende av väder och dagsform, vädret ser dock ut att kunna bli riktigt bra löpväder. Loppet går även i år i de natursköna skogarna i Mölleröd utanför Verum i norra Skåne och anordnas i samarbete med Verums GoIF fortsätter Ola.

Konceptet från tidigare år är kvar och förhoppningsvis kan vi krydda konceptet med något lite extra för att fira loppets femårsjubileum. Vi har fått mycket positiv respons från deltagarna tidigare år vilket vi tycker är roligt. Vi vill hålla det familjärt och småskaligt, säger Ola Johnsson.

Besök gärna hemsidan: www.hovdingeloppet.se

 

Top