Pressmeddelande från Vittsjö GIK Hässleholm Glädjande nyheter inför säsongen 2020.

Skriv ut

VITTSJÖ. Arbetet med att bygga truppen inför säsongen 2020 har redan börjat och vi kan med glädje berätta att Tove Almqvist och Michelle de Jongh har valt att spela för Vittsjö GIK Hässleholm även under nästa säsong.

Tove, som kom till oss från Linköping inför denna säsong för att hitta nya vägar till att utveckla sitt spel, har varit en stor bidragande orsak till att vi i år är ett lag som slåss om topplaceringar. I Vittsjö har Tove hittat lugnet och harmonin. Hon känner att hon hamnat rätt och vill fortsätta utvecklas tillsammans med klubben. Tove säger ”Det känns fantastiskt roligt att förlänga med Vittsjö. Att få vara i en klubb som bryr som om ens välmående samtidigt som möjligheten ges till att utvecklas som fotbollsspelare är få förunnat. Jag ser fram emot att fortsätta utvecklas som spelare och spela matcher för Sveriges bästa supporters. Klubben ligger mig varmt om hjärtat och det glädjer mig att fortsätta spela i Vittsjötröjan.”

Michelle de Jongh, kommer att göra sin tredje säsong hos oss under 2020. Michelle har under sina första två säsonger fotbollsmässigt vuxit till att bli en av våra mest tongivande spelare. Hon är en bolltrygg mittfältare med en härlig saäsong det ska bli väldigt intressant att följa under nästa säsong.

Michelle säger: ” Väldigt glad över att ha skrivit på med Vittsjö inför 2020. Jag trivs bra där jag är och tycker att jag fortsätter ta steg i min utveckling. Ser fram emot nästa års utmaningar med detta laget!” Vi har i och med detta skrivit kontrakt med två av Sveriges absolut största talanger. Båda tjejerna står och knackar på dörren till Peter Gerhardssons A-landslag och vi hoppas givetvis att de ska ta det klivet, om inte redan i år, så under nästa säsong.

Båda kontrakten gäller under 2020 med option på ytterligare 1 år, säger Erika Nilsson, sportchef. Erika Nilsson, Sportchef 070-7524514