”I Juletid” återvänder till Verum

VERUM. Den 10 januari är Verums kyrka åter aktuell för besök av musiker av mycket hög klass. Då lanseras dessutom nya stjärnan Debbie Louise!

Vid fjolårets ”Juletid” fick jag kontakt med Billy Hell, arrangör för bland annat ”Juletid”. Via Billy har jag därefter över tid fått information om musikaliska händelser i hela Sverige.

I årets upplaga av ”I juletid” kommer publiken få nöjet att knyta bekantskap med ett helt nytt ansikte. Men Debbie Louise är dock långt ifrån någon nybörjare i branschen. Även om årets version av ”I Juletid” blir Debbies riktiga debut i de här sammanhangen, så har hon redan fått känna på hetluften när hon tidigare med kort varsel fått hoppa in som vikarie för Elisa Lindström (2014) och nu senast för Christer Sjögren. Inhopp där hon med sin stora röst och personlighet verkligen charmade publiken. Men nu tar Debbie plats längst fram i rampljuset och sprider glädje och julefrid.

 

Marcos Ubeda 

Magnus Johansson

Liksom tidigare år är givetvis Magnus Johansson och Marcos Ubeda med som vanligt, dessutom även i år Vittsjö kyrkokör.

Nu är i stort sett alla biljetter släppta till de dryga 50 ”I Juletid”-konserter som kommer genomföras den stundande säsongen.

10 jan Verums kyrka kl. 19.00

Förköp:
ICA Vittsjöhallen, Osby Bokhandel Kulturhuset Hässleholms biljettkassa

 

Top