Ibland kan fel sluta ganska så... rätt…!

VITTSJÖ. Vid 22-tiden på fredagskvällen larmades Trygg i Vittsjö via privatperson till bussplatsen. Enligt uppgiftslämnaren pågick vandalisering.

Då patrullen några minuter senare anlände fanns ett gäng ungdomar på platsen. Det visade sig att en av ynglingarna av någon anledning slagit sönder en gitarr som nu låg utspridd i smådelar över ett område.

Efter kort resonemang med ungdomarna insåg de att detta var riktigt dumt gjort. Att det nu faktiskt handlade om nerskräpning på allmän plats. Allt övergick till att ungdomarna tillsammans städade platsen på flisorna från den tidigare gitarren. Trygg-patrullen godkände efter ett tag städningen. Därefter sattes punkt för detta dumma ”tilltag”!

Personen som var orsak uppgav sig ångerfull o lovade att aldrig mer göra om något liknande. Ingen anmälan eller ytterligare åtgärd är vidtagen eller kommer att göras.

Senare efter lite allmänt snack skildes ungdomarna och patrullen som vänner.

Trygg- patrullen fortsatte därefter sin främst vakande o ibland vaktande färd i bygden fram till att den underbara gryningen tydligt sågs i öster.

 

 

Top