Köp årskort eller souvenirer av Clara och Paulina på ICA

VITTSJÖ. Nu finns möjlighet att köpa en uppskattad julklapp kanske till dig själv eller någon annan fotbolls- entusiast.

Den 18:e december mellan klockan 16 och 19 finns Clara Markstedt och Paulina Nyström på plats i ICA Vittsjöhallen för att sälja årskort samt även VGIK souvenirer.

Paulina o Clara finns vid Vittsjöhallen på onsdag

Kan man inte komma på denna tid ovan finns naturligtvis ändå möjlighet att köpa årskort. Det går bra att handla årskort redan nu i förbutiken på Vittsjöhallen.

Även 2020 har klubben två olika årskort. Vanligt årskort och ett så kallat Stjärn-årskort. Där det sistnämnda ger en del fina fördelar.

Är du en trogen supporter vet du säkert redan att det är bättre att köpa ett så kallat Stjärn-årskort. Detta kort innebär att du slipper stå i kö, det ger dig en egen sittplats. Klubben säljer dock bara max 80 st sådana kort, så här gäller det att vara snabb. I Stjärn-årskortet ingår dessutom 1 korv med bröd och kaffe per match.

Stjärnårskorten går bara att beställa via Madeleine på antingen Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller via sms 070-3037814.

Mer information finns på klubbens hemsida (klicka här)

Top