Nytt år o nya insatser är på gång

Skriv ut

VITTSJÖ. Visst är många av ens egna förväntningar på en själv men också på andra rätt så stora. Vet inte varför men så är de lite iallafall. Varje dag så hör/läser man i radion/media av alla slag att nu ska ....

Sant eller inte för visst tar man det till sig lite o lite när trendnissarna sätter igång. O jag är inget undantag. Har varit ledig från nästan allt över alla helgerna en skön o härlig känsla faktisk, tid för att lukta på mina favoriter ( hyacinter). Idag säljs det många av dessa blommor där några av färgsorterna har mindre doft så att flera kan ta del av denna julblomma, mm. Men nu är det ett nytt år o de är dags med några igång starter av fritidsaktiviteter så nu lyfter vi oss upp ett snäpp..

Själv har jag börjat o känna att nu e det dags att börja igen där jag slutade före jul, tänker förstås då på ett av mina fritidsintresse som är vävning. Den blev inte klar denna jul men kanske till nästa vem vet, spelar igentligen mindre roll, (den sociala biten är lika viktig). Den kommer att bli en vacker julgardinskappa i röd/guld glimmande rand tillsammans med gröna inslag och med tuskafts inslag emellan. Slutresultatet blir bara "wow" upphängd med egentillverkade vävband.

Det finns många vävstolar och vi har plats för flera, kom in o bli en i vårt glada vävgäng. Hoppas att vi ses nere i lokalen, unga som äldre alla kan lära sig att väva. Det hela blir en del av det nya årets insatser gjort från mitt håll. Vad blir ert?

Oops! håll på att glömma Vävstugan öppnas upp för nya intresserade torsdagen den 9 januari kl 1600, Välkomna.