Skriv ut

VITTSJÖ, BJÄRNUM. Flera föreningar går nu miste om sina biljettintäkter på grund av inställda aktiviteter till följd av Corona.

Förslag har inkommit till Portalen angående "stödköp av biljetter" för de matcher evenemang som tyvärr nu är inställda. Det kreativa förslaget är inlämnat av Calle Adolfsson, fd. kyrkoherde i Vittsjö.

Detta är säkert ett mycket välkommet bidrag till alla föreningar som nu drabbas av uteblivna intäkter. Flera klubbar i damallsvenskan överväger permitteringar av spelare.

Vill du ”Köpa biljetter” till Vittsjötjejernas Inställda matcher så varför inte starta med att betala för den inställda matchen mot Göteborg (som skulle spelats i söndags) sen kommer startmatchen den 5:e april, som även den är inställd.

Biljett för ”Inställd” match+”Utebliven korv”+”Uteblivet kaffe” bör kosta minst 100:-, eller hur? 

Eller varför inte ett "Solidaritets- årskort" för lite mer, -du bestämmer själv summan du vill stödja med.

Enklast stödjer du Vittsjö GIK damallsvenska fotbollslag genom att sätta in en summa på: Bg 5286-1358 eller via swish 1236954424 
Skriv "Stödbiljett" och gärna ditt namn.

Det finns även andra föreningar som är drabbade som du kanske vill ge en välkommen extraslant. Gå in på den aktuella klubbens hemsida, där hittar du säkert ett Bg-nummer. Skriv även här ”Stödbiljett” då du skickar in ditt bidrag.

Vore trevligt om föreningar hör av sig så vi kan publicera responsen av Calle Adolfssons mycket fina förslag.

Säkert kommer alla fina glädjestunder tillbaka, men föreningars ekonomi blir för stunden mer o mer ansträngd.

Ungdomsmatch i Bjärnum

Bjärnumsträffen i bordtennis 

Hejarklacken jublar

Glädje efter mål på hemmaplan

...det finns många föreningar som just nu är i behov av ekonomiskt stöd.