Supporterstödet för Vittsjö GIK damallsvenska lag är stort

VITTSJÖ. Under hela perioden med inställda fotbollsmatcher är och har stödet från allsvenska damlagets supporters varit enastående.

I mitten av mars lämnade f.d kyrkoherde Calle Adolfsson vår redaktion förslaget att göra reklam för köp av biljetter till ”Inställda matcher”. Detta nappade vi direkt på och har därför inför samtliga (inställda) hemmamatcher samt derbyt mot Kristianstad gjort reklam som vi hoppas bidragit och även gett resultat till klubben.

Nu får vi respons från Erika Nilsson som skriver:
Vi i Vittsjö GIK vill verkligen tacka alla som stöttat oss den senaste tiden med stödbiljetter och halva potten. Ni är alla guld värda ska ni veta!

Halva potten gick ju verkligen bra denna omgången och en ensam, lycklig vinnare kunde ro hem 12 470 kr! Helt fantastiskt! Alla ni som hade stöttat med en stödbiljett och som hade chansen att vinna signerade målvaktshandskar från både Shannon Lynn och Sabrina D´Angelo fick ju också en storvinst i sig.

Nu kör vi igång på nytt denna vecka då vi skulle mött Linköpings FC hemma på söndag. Vi hoppas så klart att ni vill vara med även denna gång, det betyder mer än ni tror ska ni veta!

 

Top