Ett gott slut och ett Gott Nytt År

GÖINGE. Portalen eller www.vittsjobjarnum.nu är inne på sitt 14:e år som media för bygden.

2020 har för alla och även för media varit ett svårt år. Tidigare verksamheter och sammankomster och även föreningars aktiviteter går på sparlåga och det händer i övrigt inte så mycket i bygden att skriva om. Tack vare engagerade medarbetare har vi ändå så här långt kunnat leva upp till vårt mål, att för våra läsare presentera två artiklar varje dag. Här kan du gärna bidra med tips genom att skriva till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ringa 0706 99 36 23, så kan vi göra fler reportage.

Portalen har sedan starten varje år vunnit större spridningsområde. Idag noterar vi besökare från världens alla hörn. Den stora gruppen dagliga återkommande läsare finns främst i Götaland men även i Danmark och Tyskland. Naturligtvis är vi helt inställda på att fortsätta vår rapportering om vad som händer i vår bygd.

Redaktionen som idag består av två jourhavande redaktörer och cirka 10 mycket engagerade och ambitiösa skribenter önskar dig som läsare och dig som annonsör ett riktigt Gott nytt År.

 

Top