Idrottsparken åter drabbad av stöld och åverkan

VITTSJÖ. Återigen har Idrottsparken drabbats av inbrott, stöld och åverkan. Under helgen har någon eller några försökt stjäla diesel från föreningens maskiner.

Fredrik Snygg, ordförande i Vittsjö Idrottspark AB berättar att man försöker ha så lite diesel som möjligt i maskinerna just med tanke på tidigare stöder. Denna gången tror jag inte de fick med sig speciellt mycket. Tyvärr skar de istället sönder en hel del på maskinen, som naturligtvis drabbar oss ekonomiskt, berättar Fredrik.

Bild från tidigare inbrott i klubblokal

Det är inte första gången vi är drabbade. Tyvärr har vi tidigare haft inbrott och stöld i både verkstad och klubblokalen. Även en lånad skylift blev drabbad då några stal batterierna för maskinens drift, fortsätter Fredrik.Även andra saker händer. Att ägare till ”Epa-traktorer” roar sig med att sladda rundor på parkeringsytorna händer ofta. Jag kom även på några som i full fart körde omkring på löparbanan med en fyrhjuling. De, -bland annat en vuxen, var oförstående till olämpligheten i att använda löparbanorna som racingbana för fyrhjulingen, avslutar Fredrik Snygg.

Absolut inte racerbana för fyrhjulingar

Jag kom även på några som i full fart körde omkring på löparbanan med en fyrhjuling. De, -bland annat en vuxen, var oförstående till olämpligheten i att använda löparbanorna som racingbana för fyrhjulingen, avslutar Fredrik Snygg.

Visst är det extra lågt att stjäla från en förening som till stor del driver sin verksamhet med hjälp av frivilliga insatser.

 

Top