Öppet hus på Linden

Skriv ut

VITTSJÖ. Ja, då var vi igång igen. Inför återöppnandet av Linden hade vi i arbetsgruppen förberett oss på en invasion av besökare.

Arbetsgruppen redo att välkomna alla besökare

Några av oss hade på hemmaplan bakat inför dagen. Kanelbullar, kolakakor, gaffelkakor, tre sorters mjöl- och-sockerfria kakor samt äppelkaka. Och till den senare serverades vaniljsås till om så önskades.

Kakbuffén

Vid 13- tiden börjades det droppa in besökare allteftersom och alla var mäkta glada över att kunna få träffas på Linden igen.

En viss ommöblering har gjorts för att få till fler sittplatser i det så kallade stora rummet. Detta har gjorts då det ännu så länge finns restriktioner på att man inte ska sitta för trångt vid borden. Och alla hade full respekt för detta. Vi vill ju alla dra vårt strå till stacken så att detta ska hålla över tid så att vi inte senare i höst och vinter kommer i den situation som vi hade förra året.

Vid alla borden pratades det livligt och det låg liksom ett sorl av glädje i luften.

– kaffet är på gång

Tyvärr så kom det inte så många besökare som vi hade önskat och det berodde med största sannolikhet på att det var boulemästerskap på Marknadsplatsen mellan Vittsjö och Osby.
Vi fick senare veta att Vittsjö vann detta mästerskap.

På tisdag 14 september drar Bingot igång igen. Och allteftersom kommer olika aktiviteter att dra igång igen. Håll gärna koll på anslagstavlan på Linden om vad som komma skall. Kommer även att finnas här på vittsjobjarnum.nu samt på Träffpunkt Lindens egna hemsida.