Höstnytt på träffpunkt Linden

VITTSJÖ. Som alla vet så har det blivit lite ruggigare nu och kvällen/natten visar sig riktigt mörk och mycket tidigare under de sista timmarna på dagen. Då passar det bra med lite flärd, färg och nya kreationer både för herre och dam. Plats träffpunkt linden Vittsjö mitt i byn och plats för många.Det är Rose-Marie Axelsson som visar senior shopens urval av årets modeplagg.

Här på bilden visar Rose-Marie th, herrskjorta med påhängande väst. kanske en blivande kund ett urval på top med väst i samma tonskala.Eller en gråmelerad kofta, kan ju passa bra nu i höstrusket. Finns ju mycket att välja mellan.

Modellen visar här på ett basplagg som kan blandas hej vilt med andra färger och med flera lager, top med kofta eller under en tunn jacka.

Anna-Lena visar här en jumpers i lite längre modell och i höstfärger som också går att blanda till olika färger för byxor. Ibland så måste kunderna få lov att känna på kvalité. Går ju himla bra att fixa det och visst är det kul med intresserad publik.

Vid ett bord sitter flera som är Intresserade av höstmode, både damer och herrar för även om man är pensionär så kan ju årets höstkollektion tilltala någon.

AnnaLena bär på denna bild en hallonröd väst med en rikt mönstrad bomullströja under med lång ärm och till detta ett par mörkblå byxor. Baskläder underlättar vardagen man har möjlighet att blanda färger i flera omgångar.

Spräcklig kofta med klarröd halsduk så lättas färgen svart upp ett par grader, möjlighet till flera färgbyten. Här kommer några bilder till, från samma visning av höst och vinterkläder. Så passa på att njuta av snygga kläder såväl till fest eller vardagen.

En klänning i blå mönster, en vacker klänning med markerad midja som passade bra på modellen och med fickor, wow..läcker e den iallafall tycker jag.

Gunilla visar här en top som är i svagt lila på mörk nyanserade bottenfärg i blått, under en mysig långkofta med guldfärgat spänne på ärmarna. Härliga färgkombinationer tillsammans med mogna modeller, som skapar en vardags flärd som kan räcka långt. Det finns mycket snyggt för den manliga köparen, tyvärr fanns ingen manlig modell i år, men det kommer kanske nästa gång. Men kläder fanns det gott om även underkläder/nattkläder, halsdukar, mjuka hattar i glada färger men också i utförandet. Kul att så många hade hörsammat denna torsdagsträff på "träffpunkt linden" Bra service för alla dom som inte kan ta sig till stan.

Ett stort tack till initiativtagarna som skall ha kredit för denna klädtema på en helt vanlig torsdagseftermiddag. Inte alltid man har möjlighet att vara så nära catwalken och dessutom på hemmaplan, Bra jobbat. Tack även till alla dom som har arbetat för att allt skall fungera, bra både med fika och plus för deras glada bemötande, säljare och inte att förglömma de käcka modellerna. Med bra service kommer man långt, även när det gäller inköp/ handel i Vittsjö.

 

Top