Tränare Robert Bergström lämnar Vittsjö GIK

VITTSJÖ. Inför säsongen 2021 skrev Vittsjö GIK kontrakt med den fd Umeåtränaren Robert Bergström. En ambitiös och driven tränare som skulle agera parhäst åt Tomas Mårtensson.

Under säsongen har Tomas och Robert styrt skutan och med tanke på vilket spel vi nu presterar så har de gjort det med bravur. Vi är fortfarande med i kampen om en tredjeplats och därmed en kvalplats till Champions Leaguespel.

Inför de två avslutande omgångarna har nu Robert Bergström meddelat att han önskar avsluta sitt kontrakt med klubben. Robert kommer att lämna klubben efter säsongen och detta är på grund av familjeskäl.

- Jag vill verkligen tacka alla i och runt föreningen för detta året. Det har varit ett lärorikt och roligt år för mig personligen. Vittsjö GIK är en speciell förening och det har varit fint att få vara en del av den på nära håll.
Vi har fortsatt häng på en tredjeplats och kommer att göra allt vi kan för att avsluta säsongen på bästa sätt. Det är här vårt enda fokus ligger i dagsläget, hälsar Bergström.

Vi i Vittsjö GIK tycker självklart att detta är tråkigt men vi har full förståelse för Roberts situation och önskan. Vi har haft ett bra år tillsammans och lärdomarna är ömsesidiga. Vi tackar Robert för ett gott samarbete och önskar honom stort lycka till i framtiden.

 

Top