Julfest hos SPF Seniorerna Vittsjö

VITTSJÖ. Redan på vägen till Församlingshemmet infann sig julstämningen. Mycket snö, stjärnor, julbelysning precis så som det ska vara. Ordförande Britt Nelin hälsade oss välkomna.

I församlingshemmet var dukat på borden med ljus planterade i röda äpple så uppfinningsrikt och passade så bra till jul dukning. Bordet med julmaten var placerat mitt på golvet i församlingshemmet och var imponerande. Laxen, sillen, pajer, brun o rödkål trängdes tillsammans med prinskorvarna, skinkan, sallader och ostar. Allt lagat av styrelsens medlemmar.

Mycket prat och skratt runt borden bland de 40 personer som kommit till julfesten. Underhållningen med Mats Lunnergård och Sam Larsson fyllde hela lokalen med många av julens sånger och avslutades stämningsfullt med ”O Helga natt”.

Ris ala Malta, pepparkakor och choklad var finalen på julbordet. Lotteri med många vinster självklart och lika självklart avslutades denna fina eftermiddagen med att Anne-Marie Ström deklamerade ”Tomten” av Viktor Rydberg, magiskt med bara julgran och levande ljus tända. Alla verserna utan manus.

En julfest fylld av stämning, glädje och bra inledning i väntan på julen.

 

Top