Vittsjö tog enkelt tre poäng mot Brommapojkarna, borde gjort fler mål

VITTSJÖ. Hemmalaget Vittsjö dominerade matchen stort från start till slut. Tjugosju (27) avslut varav tre i målställning för Vittsjö mot endast ett (1) avslut för gästerna visar tydligt Vittsjös stora överlägsenhet. Matchen slutar dock enbart 3-0, ett resultat som naturligtvis borde varit mycket högre.

Kayla Adamek gör säkert 1-0 till Vittsjö

Redan från start var det Vittsjö som dominerade matchen. Vittsjö visade upp ett strukturerat spel där man inte förhastade sig utan hela tiden sökte chanserna framför mål. Brommapojkarna försvarade sig dock bra där inte minst målvakten Lovisa Koss räddade gästerna flera gånger. Efter nio skott mot mål och tre hörnor och ett skott i överliggaren kom så äntligen det logiska och efterlängtade målet i den 36 minuten genom Kayla Adamek som säkert satte 1-0. Halvleken fortsatte med ett stort övertag för Vittsjölaget som dock inte lyckades göra fler mål. Som jämförelse kan noteras att Brommapojkarna endast hade ett skott mot Shannon Lynn i Vittsjömålet och detta gick dessutom utanför. Lagen gick till vila med 1-0 på tavlan.

Andra halvlek fortsätter med stor Vittsjö-dominans. I den 61 minuten kommer också 2-0 målet genom Sarah Stratigakis.

2-0 målet genom Sarah Stratigakis.

Vittsjö fortsatte sin höga press men saknar lite precisionen och kylan i sina avslut. Katrina Gorry är nära då hon har ett skott i målställningen. Brommapojkarna skapar ingenting mot Shannon Lynn i Vittsjömålet. Linda Sällström sätter punkt för matchen då hon assisterad av Katrina Gorry lobbar in slutresultatet till 3-0 för hemmalaget Vittsjö. Efter tre minuters tillägg blåser domare Toni Galic av matchen som innebär den 8:e raka matchen utan förlust för Vittsjölaget.

Nästa match för Vittsjö kommer den 5:e juni och då gäller bortamatch mot Eskilstuna United DFF.