Clara Markstedt fortsätter i Vittsjö även 2023

VITTSJÖ. Vittsjö GIK Hässleholm har redan nu gjort klart med en viktig förlängning inför nästa säsong. En av damallsvenskans snabbaste och starkaste anfallare, Clara Markstedt, har valt att skriva på inför säsongen 2023.

Detta blir Claras åttonde säsong i klubben och vi är såklart väldigt nöjda och glada att en så pass tongivande och duktig spelare väljer att fortsätta spela hos oss. Vi har under sju säsonger fått lära känna Clara som en urstark, snabb power-forward som lätt kan sysselsätta ett helt försvar på egen hand. Otroligt skönt att kunna sätta denna viktiga pusselbit till nästa säsongs truppbygge, säger Erika Nilsson, sportansvarig.

Markstedt säger: "Att skriva på för min åttonde säsong i Vittsjö känns otroligt bra. Jag älskar laget, klubben och jag vet att vi har potential att ta oss längre än vi gjort tidigare och den resan vill jag vara med på."

"Clara Markstedt är OBOS Damallsvenskans hårdaste arbetande forward och en viktig del i Vittsjös fina prestationer de senaste åren. Med Clara i truppen även nästa år får vi en kulturbärare och ett proffs både på och utanför planen, men också en av de spelare i serien som skapar mest målchanser för sitt lag. Det kommer att vara jobbigt att möta Vittsjö även 2023!", säger Uffe Kristiansson och Thomas Mårtensson.

Enligt redaktionens noteringar innebär Claras underskrift för 2023 att klubben redan har sex spelare klara för nästa år. De som tidigare skrivit på för 2023 är Lisa Klinga, Clare Polkinghorne, Nova Karlsson, Nellie Persson och Hanna Ekengren.

 

 

Top