Midsommarfirande i Verum

VERUM. Midsommarafton blir det dans kring midsommarstången som kommer att resas på platsen vid kyrkan där ”Göingehövdingen” står.

Det är Linda Holmberg från Fritidsgruppen som tillsammans med medhjälpare kommer att hålla i denna fest. Utöver dansen kring stången blir det tipsrunda både för vuxna och barn, lott och fikaförsäljning. Fritidsgruppen kommer dagen innan att resa tält med bänkar och bord så det går att sitta under tak och fika om det blir ett svenskt midsommarväder, alltså lite regn. Byalaget Wisseltoftas vänner är delvis medarrangör i år.

Program:
11:00 – 12:30 Är alla hjärtligt välkomna att vara med och klä stången. Ta gärna med lite blommor att smycka stången med.
C:a. 12:30 Reser vi stången och mellan 12:45 – 13:15 Dans runt midsommarstången till musik av Åsa Håkansson och Lars ”Linkan” Lindkvist.
11:00 – 13:00 Anordnas tipsrunda och lotteriförsäljning, med prisutdelning kl 13:30 med bl.a. vinster sponsrade av Sparbanken Göinge i Farstorp.
11:30 – 14:00 Är det fikaförsäljning i det uppsatta tältet.

Vi hoppas alla att det blir fint väder och att det blir ett trevligt arrangemang nu när vi åter kan träffas, umgås och roa oss. Det vore trevligt om detta kan bli en kommande tradition att hälsa sommaren välkommen till bygden genom liknande fester åren som kommer.

 

Top