Vittsjö GIK laddar för sin årliga Loppmarknad

VITTSJÖ. Klubben håller just nu på med förberedelser inför sin årligen återkommande Loppmarknad som genomförs om en knapp månad.

Anders Grandin, som är huvudansvarig för loppmarknaden, berättar att man just nu samlar in prylar. Det börjar fylla på ordentligt i förrådet vid den gamla kvarnen vid Skansenområdet, men det finns plats för ännu mer, fortsätter Anders.

Har du något du vill bidra med går det utmärkt att ringa mig på 070 217 84 46, så kommer vi överens om en tid vid kvarnen, eller om klubben skall komma för att hämta. Naturligtvis underlättar det för oss om speciellt småprylar är sorterade då du lämnar, fortsätter Anders.

Det går även bra att lämna saker direkt vid Idrottsparken under lördagen den 20/8 eller 21/8 då klubben har personal på plats. Slå då gärna en signal till mig på 070 217 84 46 så kommer vi överens, avslutar Anders Grandin.

Vittsjö GIK loppis som har funnits i många år är vida känd och det brukar komma mycket folk, även långväga gäster. I fjol provade man att genomföra loppisen vid Idrottsparken, detta slog väl ut och därför är platsen även i år vid Idrottsparken.
Här kommer även att finnas servering med grillat och fika, lotterier, chokladhjul och hembakat.

Söndagen den 21 augusti med start klockan 13 (insläpp kl 12.30) öppnas grindarna vid Idrottsparken meddelar klubben i sin reklam.

 

 

Top