Skriv ut

VITTSJÖ. Denise Reddy kommer att bilda ny tränarkonstellation tillsammans med Thomas Mårtensson under fotbollssäsongen 2015. Detta är nu klart och Denise Reddy har skrivit kontrakt för 2015. Hon ansluter till klubben och organisationen redan under december.

Olof Sixten, sportchef i Vittsjö GIK säger;
- Denise är en kraft som vi ser fram mot att få arbeta tillsammans med. Hon kommer att dela huvudansvaret med Thomas. Deras gemensamma kompetenser, erfarenheter och ledarskap kommer att vara en viktig del i vårt fortsatta arbete att utveckla vår Elitverksamhet. Vi hoppas att detta kommer att bidra till att Hässleholms kommun och vår region långsiktigt kan vara verksamma i Damfotbollens finrum, Damallsvenskan.
Vittsjö GIK förstärks genom Denise med en person som verkligen brinner för fotboll och som kommer att engagera sig hårt för klubbens fortsatta utveckling. Denise Reddy pratar dessutom bra svenska efter nu mer än tio år i Sverige, avslutar Olof.

Denise Reddy har en väldigt bred erfarenhet som både spelare och tränare i Sverige och USA, nu senast från Danmark. Hon har spelat med och mot några av världens bästa spelare, och som tränare har hon jobbat både med unga talangfulla spelare och med absoluta världsstjärnor. Denise har UEFA-licens och avslutar just nu sin internationella PRO-utbildning som tränare.

På Denise meritlista finns bland annat;