Skriv ut

VITTSJÖ. Nu är det klart att energiknippet Therese Björck väljer att stanna kvar i Vittsjö och damallsvenskan ytterligare ett år. Den energi och snabbhet Therese tillför som mittfältare är naturligtvis en stor tillgång. Att hon dessutom är väldigt snabb och löpstark är självklart även det en stor styrka för laget.alt

Therese Björck kom till Vittsjö inför den säsongen 2015. Då hade hon med i bagaget 234 Damallsvenska matcher spelade med Kristianstads DFF. Therese är som sagt en löpstark mittfältare och har i sin meritlista ett EM-guld för Sverige i F19 som togs 1999. Nu hoppas vi på flera mål från Therese sida, de behöver absolut inte vara så vackra att de utses till ”Årets mål” i damallsvenskan, som ett av hennes tidigare utsågs till.

Therese Björck är en viktig rekrytering så det känns bra att hon väljer att vara med oss säsongen 2016. Therese har en otrolig arbetskapacitet och kunnighet som hon visat under den genomförda säsongen. Nu får vi möjligheten och fortsätta vårt samarbete, säger Olof Sixten sportchef Vittsjö GIK.