Vittsjö tog poäng mot Rosengård

MALMÖ. Thomas Mårtensson fick rätt då han menade att laget hade god chans att ta poäng mot Rosengård. Matchen slutade oavgjort 2-2. Vittsjömålen gjordes av Emmi Alanen och Linda Sällström. Bra jobbat av hela Vittsjölaget!

Emmi Alanen gjorde Vittsjös första mål

Linda Sällström kvitterade till 2-2 mot Rosengård

Matchen startade med stark offensiv från Rosengård. Detta resulterade i att i den 26 minuten hemmalaget tog ledningen genom Hanna Folkesson. Tre minuter senare ökade Alexandra Riley Rosengårds ledning till 2-0. Med detta resultat gick lagen till pausvia.

Den andra halvleken var endast 12 minuter gammal då Genessee Daughetee passade till Emmi Alanen som hårt och bestämt slog bollen i mål och utjämnade därmed till 2-1. I matchens 75 minut fick Vittsjö straff. Linda Sällström förvaltade straffen lika säkert som tidigare och kvitteringen till 2-2 var ett faktum. Detta resultat blev slutresultat då domare Sara Persson blåste av matchen.

Oavgjort mot Rosengård, dessutom på bortaplan ger extra styrka och självförtroende för Vittsjö inför de kommande matcherna. Mycket bra jobbat!

Nu på söndag, den 10 september är det dags för Vittsjö att hemma på Idrottsparken ta sig an gästande Piteå.