Ny spelare in i Vittsjötruppen

Skriv ut

VITTSJÖ. Malin Winberg är senaste tillskottet i truppen. Malin kommer senast från seriekollegan Limhamn Bunkeflo där hon spelat sedan 2017.

Hon är ursprungligen från Uppsala och har spelat med bl a Sirius, Hammarby och Östersund under sin fotbollskarriär. Malin är en defensiv spelare som enligt Thomas Mårtensson kommer att bidra med en god inställning, bra fysik och hårt arbete.

Med Malin kommer vi att vara 18 spelare vilket det kommer att krävas för att klara av de återstående matcherna i höst. Hon kommer, med sin personlighet, att smälta in väl i en redan homogen trupp, menar Mårtensson.

Malin själv känner glädje över att det öppnats en dörr till spel i Vittsjö. Hon ser fram emot att få konkurrera om en plats i startelvan under den resterande delen av säsongen. Att få vara en del i ett lag som hittat sitt spel och som krigar för en topplacering är oxå en bidragande orsak till att valet föll på Vittsjö. Samt ser hon fram emot att uppleva den goda stämningen som omger både klubben och laget och de fantastiska fansen.

Vi hälsar Malin välkommen till Vittsjöfamiljen!