Skriv ut

Tyvärr tilldelades inte Vittsjö något ”Tätortsbidrag” efter 2006. Detta beroende på att ingen förening längre stod som administratör. En konsekvens av detta blev att Vittsjödagen fick ställas in.
Under våren uppmärksammades situationen av Lions Vittsjö- Bjärnum. Klubben anmälde sig villig att åta sig uppgiften och utsåg Claes Brauer, Ingemar Nilsson och Leif Thånell som handläggare av ärendet.
Kommunstyrelsen har nu svarat och detta innebär glädjande att ”Tätortsbidraget”, på 47´ kronor, nu åter kommer att tilldelas vår ort.

Lions ambition är nu att få informera om de regler som är förknippade med nyttjande av bidraget. Naturligtvis vill vi också tillsammans med din förening diskutera de möjligheter som nu öppnat sig för oss alla.

Visst vore det kul, med en kanske lite försenad Vittsjödag i augusti. Tänk om vi kunde få igång sång o musikkvällar vid Gåsadammen igen. Du har säkert också tankar på vad din förening skulle kunna bidra med för att ”stärka Vittsjös roll som handels och mötesplats”.

Det vore därför trevligt att få diskutera och planera bidragets fördelning med dig!
Lions Club Vittsjö- Bjärnum har därför nöjet att inbjuda representant ur din förening till Medborgarhuset tisdagen den 19 juni klockan 1900.
Med tanke på fika så ring och anmäl ditt deltagande till Ewa Nevhage (0451- 223 95) eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast den 18 juni.


För Lions Club Vittsjö- Bjärnum

Claes Brauer

expresslock.com.ua/
интернет аптека
системы автоматического полива
лечение игромании киев
зубочистка