Vittsjobjarnum.nu tar nästa steg

Skriv ut

Vi är stolta att presentera nästa generations vittsjobjarnum.nu!

Det är mycket arbete och många inblandade i arbetet med vittsjobjarnum.nu. Sedan starten 2007 har sidan utvecklats bit för bit mot vad den är idag. Vi hoppas att ni gillar tredje generationens vittsjobjarnum.nu

Du hjälper Lions

När du läser vittsjobjarnum.nu gör du det möjligt för våra annosörer att stödja oss. Pengarna gör det möjligt för oss att driva vittsjobjarnum.nu och skänka pengarna till Lions. Vittsjobjarnum.nu är ett välgörande kretslopp där vinnarna är Bjärnum och Vittsjö och alla dess företag och föreningar tillsammans med Lions. Dessutom får du själv nyheter om bygden. Inte illa va?

Vi finns på Facebook

Nytt för i år är att vi integrerar vittsjobjarnum.nu med Facebook. Det betyder att du kan gilla artiklar på ett mycket lättare sätt. Det ligger bara ett knapptryck bort!

Era åsikter betyder mycket för oss

För knappt ett år sedan gjorde vi en stor förändring i vår grafiska profil. Många gillade det nya, men vi fick också en del kritik. Det har vi lyssnat på! Därför ser vittsjobjarnum.nu ut som den gör idag, för att sidan ska bli så bra som möjligt och tilltala så många som möljigt. Det är en balans mellan våra trogna annonsörer och er läsare.

Vad tycker du?

Gillar du vårt nya utseende? Surfa in på vår facebooksida och gilla oss, så kan du lämna en kommentar om vår nya sida, eller varför inte gilla den här artikeln? Knappen finns här under.