Dags igen - fotbollsmatsch i Vittsjö - Uppdaterad

Direktrapport från matchen. Reportage kommer!

Arkivbild
VITTSJÖ
. Så är vi på plats för att följa dam-allsvenskan och Vittsjös match mot Jitex. Det kommer säkert att bil en spännande kamp. Jitex som är revanchsugna inte minst efter flera förluster på rad men också efter tidigare förlust hemma i Göteborg mot just Vittsjö. Vittsjö vill naturligtvis fortsätta sin svit av inga förluster på hemmaplan. Allt kan hända och vi ser fram mot kvällens match.

Efter första halvleken är ställningen 0-0. En ganska händelsefattig match med ett visst spelövertag för Jitex. Vittsjös försvarsspel fungerar som vanligt bra. I anfallet får man inte ut bredden och gör det hela onödigt svårt. Vi får hoppas på en bättre andra halvlek.

Andra halvlek fortsätter lite som första. Vittsjö får till lite bredare anfallsspel. Detta premieras i 68 minuten då Danesha Adams gör matchens enda mål. Vittsjö vinner alltså åter på hemmaplan. Denna gången inför 1010 åskådare. Nu väntar ett speluppehåll och vi får vänta till augusti då det åter blir allsvensk fotboll i Vittsjö.