Årsmöte SPF seniorerna Vittsjö

Skriv ut

 

Vittsjö. Årsmötet inleddes med att Ordförande Kerstin Thånell hälsade fyrtio medlemmar välkomna till årsmötet. Under året som gått har fem medlemmar i föreningen gått bort så mötet inleddes med parentation. För de bortgångna medlemmarna Ingrid Fridolin, Margit Herder, Anna Persson, Bertil Hallqvist och Horst Stiewe tändes ljus och Malena Erman sjöng från cd-spelare. "Håll mitt hjärta" och "Härlig är jorden". Kerstin T läste en dikt av Pär Lagerkvist.

Sedvanliga mötesförhandlingar följde och styrelsen beviljades ansvarsfrihet för verksamhetsåret 2016. Kerstin omvaldes till ordförande för 1 år och Gösta Kållberg som avsagt sig omval avtackades som sekreterare med blommor.

Till ny sekreterare valdes Sven Erik Henriksson. Kerstin avslöjade också att till vårfesten kommer det att firas lite extra då föreningen fyllde 40 år 2016. Anne-Marie Ström hade under 2016 dokumenterat och tagit bilder från SPF.s aktiviteter som hon visade och berättade om bl.a den härliga vårfesten som nu är tradition, och från resan en underbar sommardag till Växjö och besök där i domkyrkan, Utvandrarnas Hus och Huseby. Vårt julbord fanns det också bilder från.

Mötet fortsatte med att räksmörgåsar , vatten , öl och kaffe avnjöts och så skulle vi ju vinna på lotteriet. Det blev som vanligt några vann och blev glada vi andra var glada ändå. Kerstin avslutade mötet med några ord av Piet Hein.