Vittsjökörens 3dje repövning

Skriv ut

Tredje repet började med en massa information som nya träningstillfällen, finns det något så svårt som att synkronisera tider?, klädselproblem inför tävlingen, erbjudande om nya uppträdanden osv. Allt mottogs med ett glatt humör och en otroligt stor samarbetsvilja.

 

Tyvärr kunde jag inte stanna kvar längre på ”repet” men jag har hört deras tävlingslåtar tidigare och de är bra, ja de är t o m mycket bra. Vill du lyssna på dem så passa på på genrepet den 4 november kl 19.00. Då får du, förutom tävlingslåtarna, höra de gamla tävlingslåtarna och dessutom blir det en del solistuppträdanden och annat smått och gott. Boka kvällen – den är gratis och Henrik på ICA har lovat sponsra så att det också bjuds på kaffe.

I kören ingår Calle Swärden (ny), Lolle Gunnarsson, Janne Noring, Petra Aldeland, Karina Aronsson, Emma Aronsson, Josefine Aronsson, Emily Byström, Tina Torlöf, Katarina Johannesson, Rebecca Andersson (ny), Malin Wallentheim, Jasmin Larsson, Anna Björkenrud, Therese Christiansson, Sara Jonasson, Jeannette Storm, Emilie Nilsson och Alexandra Martinsson och så naturligtvis körledaren Christine Zakrisson, Stina kallad.