Tommy Nilsson ”I Juletids” jubileumsgäst 2023, -Verum missade premiären med en dag

Skriv ut

VERUM. Det är 20 år sen ”I Juletid” hade sin första konsert i Hjärnarp kyrka och julkonserterna har blivit en återkommande turnétradition som besökt oändligt många konserthus och kyrkor runt om i hela landet genom åren.

Till årets stora jubileumsturné är Tommy Nilsson speciellt inbjuden som gäst av Marcos Ubeda och Magnus Johansson. Turnépremiär blir det den 11 november i Förslöv och dagen efter besöker man Verums kyrka. I skrivande stund uppger turnéledaren Billy Heil att 34 orter runt om i landet med final i Norrtälje den 22 december kommer att besökas.

Sveriges i särklass främste på trumpet, Magnus Johansson har varit med i "I Juletid" i 20 år. Han tillhör världseliten på sitt instrument.

- När vi i juletid ger oss ut i vårt vackra vinterland så har vi bjudit in en artist som vi så länge har haft en önskan om att få ha med. Bättre tillfälle än när vi fyller 20 år finns inte, så varmt välkommen säger vi till fantastiska Tommy Nilsson som med sin röst inte kommer lämna någon oberörd, säger Marcos Ubeda och Magnus Johansson.

Tommy Nilsson har berört oss svenskar i generationer och med låtar som "En dag", "Allt som jag känner", "Dina färger var blå" och "Öppna din dörr" så har han blivit en av våra mest folkkära artister.

- Vi är så glada för att Tommy är med oss i år och vi hoppas vi ska kunna ge publiken lite ljus, värme och glädje i mörkret. På många orter precis som innan så kommer även lokala kyrkokörer medverka. Säger Marcos Ubeda och Magnus Johansson.

Del av Turnéplan för ”I Juletid 20 år 2023” nedan,

11 november Förslövs kyrka
12 november Verum kyrka
13 Trelleborg, S:t Nicolai kyrka

 Vi hoppas även i år få speciell intervju med de främsta artisterna efter deras framträdande i Verums Kyrka.