Senior Sport School ! Vilken chans!

senior-sport-skola.jpgKrav; du är 50+ (dock bara enligt personregister) ! Är du intresserad av prova olika idrotter? Vill du lära dig mer om hälsa, kost och idrott? Deltagarna i Senior Sport School kommer under en termin träffas två förmiddagar i veckan (tisdagar och torsdagar) med utgångspunkt från Allaktivitetshuset i Vittsjö.

Senior Sport School är ett samverkansprojekt mellan Region Skåne, Hässleholms kommun, Skåneidrotten och Hushållningssällskapet. Syftet med Senior Sport School är att man tillsammans träffas och har kul samtidigt som man rör på sig och lär sig mer om hälsa, kost och idrott. Målgruppen är personer 50 år och uppåt. Du behöver inte tidigare ha varit aktiv inom någon idrott för att delta.
Då du deltar i Senior Sport School kommer du att få möjlighet att prova på olika idrotter/aktiviteter som friidrott, skytte, golf, vattengymnastik och motionsgymnastik tillsammans med andra deltagare i projektet. Du kommer också att få delta i en studiecirkel med fokus på hälsa och livsstil. Under hösten kommer du erbjudas utbildning i ledarskap och föreningslära samt få delta i en praktisk matlagningskurs arrangerad av Hushållningssällskapet.
Deltagaravgift: 200 kronor/termin Startdatum: 8 september Avslutning: 1 december

Top