STYRKETRÄNING MED MAGNUS ARVIDSSON

Söndagens senefter-middag ägnades åt träning i idrottshallen. Magnus visade de övningar han själv gör och som han bedömer är nyttigast. Det var allt från benträning till tyngdlyft med och utan press. Det hoppades upp på bänkar och ner igen både på två ben och ett ben. Man hoppar framåt, bakåt och åt sidan och allt med ett glatt "flin" i ansiktet. Man böjer knä och lyfter samtidigt tungt.

 

 

Armträning gör man också med hjälp av styrke-träning och skivstänger med och utan tyngder. Man lyfter upp framför sig, man vänder armarna bakåt - hur det nu går till - och tillbaka igen.

Det kan tyckas att våra idrottare lever ett glamoröst liv med alla sina resor och upplevelser men vad som oftast glöms bort är det arbete som ligger bakom. Vi beundrar dessa ungdomar som lägger ner så mycket av sin fritid på träning.

Det var mycket roligt att se våra ungdomar som med liv och lust deltog i dagens träningar och under den tid vi var där ställde många frågor om de olika tränings- passen. Magnus var noga med att framhålla att träningen skall vara anpassad till varje individ och att man inte skall ta ut sig totalt - lagom är bäst.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top