Vittsjobjarnum.nu under 2015

 

Vittsjö. Bjärnum. Så här års är det ganska vanligt att summera det innevarande året och drömma om det stundande. För vittsjobjarnum.nu har 2015 varit ett bra år! Ända sedan starten 2007 har vi haft en uppåtgående trend av besökare, annonsörer och kvalitet, och 2015 har inte varit något undantag.

I en tidningsbransch som var dag slåss för sin överlevnad och försöker kombinera affärsnytta med journalistik, ser vi oss som lite annorlunda. Målet med vittsjobjarnum.nu är inte att rendera höga vinster utan att, åtminstone försöka, stimulera bygden kring Bjärnum och Vittsjö. Genom att lokala företag och föreningar köper annonser får de inte bara en fin reklamplats i ett fokuserat forum, utan gör det även möjligt för oss att se till att pengarna kommer till nytta lokalt. Det blir ett fint kretslopp som vi hoppas att många kan ha glädje av.

Vår utmaning ligger i att engagera folk som tror på samma sak och som vill bidra till att nå samma mål. Under 2016 kommer vi att ta några steg mot ett lite annorlunda vittsjobjarnum.nu tillsammans nya vänner.
Vi ser fram emot att få dela detta med er, och hoppas att ni tror lika mycket på oss som vi tror på er.

 

Till alla våra läsare, annonsörer och samarbetspartners önskar vi ett riktigt Gott Nytt 2016!

Top