Verums GoIFs Årsmöte 2017

 

Verum. Verums GoIF fyller 70 år i år.

Efter att ordförande Håkan Arvidsson hälsat alla välkomna, samt blivit vald till mötesordförande, var det dags för sekreterare Emil Larsson att läsa styrelsens verksamhetsberättelse. Sven Larsson läste verksamhetsberättelse för bordtennisen och fotbollen. När det gäller bordtennisen är det liksom i många andra klubbar en liten nergång men klubben har deltagit med ett lag i seriespelet div. 5, och varit ute på tävlingar, tränare Anders Nilsson. En liten ökning har märkts bland de yngre deltagarna.

Sven Larsson, ordförande Håkan Arvidsson (Sven Larsson medlem i styrelsen, håller i bordtennis, fotboll, burkinsamling, planskötsel, alltså klippan i föreningen)

Efter turbulensen i våras när tränaren i fotbollen plötsligt sa upp sig och slutade, tog Sverre Albinsson och Sven Larsson över och klubben kunde fullfölja seriespelet i div. 7, samt med ett lag i Hässleholmskorpen. Det är stor uppslutning på träningarna och inför kommande år deltager klubben med ett serielag i div. 7 Norra, samt ett lag i Hässleholmskorpen.

Tränare 2017, Åke Karlsson, är en spelare från egna ledet och som varit tränare för korplaget. Åke Karlsson, Gundrastorp, 51 år och bördig från Jönköping, har trots sin ålder spelat för klubben i flera år.

Tränaren Åke Karlsson

Efter att kassören och hemvändaren Sebastian Larsson (köpt sina morföräldrars hus i Stavshult) redogjort och hållit sin verksamhetsberättelse för 2016 beviljades ansvarsfrihet för sittande styrelse och årsmötet kunde fortsätta.

Kassören Sebastian Larsson 

Valberedningen i Verums GoIF verkade ha haft ett lätt jobb i år. Det blev idel omval på samtliga poster med förstärkning i någon sektion. ”

Fredagskul” för barn och ungdomar under 16 år fortsätter enligt gällande tidsschema i skolan i Verum (varannan fredag 18:00-21:00 vinterhalvåret) under ledning av Joakim Widesjö.

Joakim Widesjö styrelsemedlem och håller i "Fredagskul"

Föreningen fyller 70 år den 11/11. Hur det skall firas detta år, var en av punkterna när alla poster var invalda och klubbade. En speciell grupp tillsammans med styrelsen skall träffas och börja diskutera detta med ett möte redan om en vecka. Mer info om detta kommer under våren.( Någon som har idéer eller önskemål kontakta någon i styrelsen.)

Sven Larsson, ordförande Håkan Arvidsson, sekreterare Emil Larsson

Hövdingeloppet arrangeras i år den 16/9, där klubben hoppas på stor uppslutning. Loppmarknad och ”Ös i byn” är två andra arrangemang som återkommer även detta år.

Top