Söndag eftermiddag i Vittsjö och familjeföreställning på Medborgarhuset.

 

Vittsjö. Många var där, 50 personer barn och vuxna. En föreställning om “Björnen som inte ville sova” där barnen fick deltaga.En del agerade med att bli små träd och någon som pilot när björnen skulle flyga till Spanien. Alla barnen var också på scenen och dansade flamenco. En härlig eftermiddag med de spontana barnen som deltog med liv och stor lust, helt oblyga och kanske blivande stjärnor. Ett stort tack till de medverkande från Expressteatern.

Nästa familjeföreställning riktar sig till mindre barn 2—18 månader. 15 maj kl 11.00 på Medborgarhuset i Vittsjö. Den Kosmiska Havsträdsgården

Föreställningen är en interaktiv,koreograferad performance och installation för bebisar från 2-18 månader av koreograf Peter Mills tillsamman med Rachel Tess (dans) Marta Cicionesi (scenograf). En upptäcktsfärd bland okända underverk i det kosmiska,under havsytan och i botaniska naturvärldar skapar Mills en lugn och trygg plats av föränderliga och visuella, beröring och hörsel- stimulanser för bebisen att röra sig fritt.10 st bebisar kan rymmas på föreställningen ,med två medföljande vuxna per barn.

Föreställningen är Gratis. Välkomna Vittsjö Bjärnum Teaterförening 0451/23295

Teaterföreningen återkommer om familjeföreställning på Vittsjödagen.

Top