Boule och cykeltrim i Verum.

 

Verum. Trots en något kylslagen kväll, och att många spelare varit med SPF Seniorerna Verum som spelat bortamatch i Boule mot Knislinge på eftermiddagen, kom det 16 st. deltagare till torsdagens (27/4) Boule och Grillkväll som Verums Fritidsgrupp arrangerar. Det var första gången som Verums SPF mötte detta lag, och flera av de som deltog i denna match lovordade den fina anläggningen som de har i Knislinge. Det som var lite smolk i bägaren var att hemmalaget vann med 14 – 10.

Att dessa Boule och Grillkvällar i Verum är uppskattade märks på den trevliga och gemytliga stämning som råder både på boulebanorna, samt vid grillen med efterföljande samkväm.

Verums Fritidsgrupp är även färdiga med utsättningen av kontroller och infotavlor till årets upplaga av cykeltrimmet ”Känn din Bygd” som gruppen arrangerar för 12 gången. Nu hoppas gruppen bara på att värmen kommer och den ljuvliga grönskan infinner sig, vilket förhöjer upplevelsen och glädjen med en cykeltur i vår fina natur.

Cykeltrimmet pågår mellan den 1 maj – 31 augusti som är sista inlämningsdag för startkortet Prisutdelningen är den 3 september. Liksom tidigare år hoppas fritidsgruppen att deltagarna skall uppskatta detta cykeltrim och väl mött på avslutningen den 3 september.

Top