Stig Sjöberg spelar på Cafè Smyrna.

Söndagen den 23-11 kl. 14.30 på Café Smyrna spelar Stig Sjöberg trumpet tillsammans med Dan-Inge Olsson piano, Lars-Åke Martinsson bas och Stig Svensson gitarr. Han kommer då att ta oss med på en resa genom 55 musikaliska år. Han kommer att göra detta med hjälp av Video, DVD, CD, LP, EP mm.
Vi kommer att få komma i kontakt med allt från Cliff Richard till Bankkonserter och till Gospel Stompers.
Möjlighet till fika under pausen. Dessutom fri enté.
stig_trumpet.gif Det hela började med att jag fick en förfrågan om att komma till Café Smyrna i Vittsjö, för att sjunga och spela en söndag eftermiddag.
Eftersom jag sålt Gåvan Företagsreklam ett halvår tidigare, så fanns tid till detta.
Väldigt snart, så kände jag att jag ville göra något speciellt med detta tillfälle. Jag har ju varit med om så mycket, varit med i så många stora och små sammanhang. Kanske skulle det vara intressant... Jag började tända till! Först kollade jag med Claes Ruderstam, tidigare ordförande i församlingen, och han tyckte att det var en jättebra idé.
Sedan rullade det på. Minnena, idéerna bara forsade fram.... Jag tog kontakt med några av mina närmaste och bästa sångar-/musikantvänner. Dan-Inge Olsson piano och Lars-Åke Martinsson bas från Sösdala, samt Stig Svensson gitarr från Jönköping. Dom ville gärna vara med... Så växte det hela...
Eftersom jag nu är 64 år, började spela trumpet vid 9 års ålder, så har jag ju spelat i 55 år! En oerhört lång tid. Jag har varit med i grupper i Örebro, Norrköping, Stockholm, Jönköping, Hässleholm, Vittsjö, Sösdala m.m. Kända och okända grupper. 17 TV-program har det blivit. Det första med Cliff Richard 1969-70. 10 TV-program med Lasse Holmqvist. På Svensktoppen 3 ggr. Ett 10-tal skivor. Den första med Harry Arnolds Storband. Folkparksturnéer, Utlandsturnéer... Spelningar för 10 000 personer, spelningar för 1 person. Christians, Hässleholms Storband, Gospel Stompers är några av de grupper jag varit medlem i.
Konferencierjobb i många år, bl.a. de 20 senaste bankkonserterna i Bjärnum och Vittsjö. Ofta anlitad solist, både som musiker och sångare. Jobbat ihop med massor av kända artister. Bl.a. Charlotte Perrelli, Cyndee Peters, Putte Wickman, Thore Skogman, Sonja Stjernkvist, Östen Warnerbring, Jan Sparring m.fl. Senast för en vecka sedan med Tina Allin i Vittsjö kyrka.
Olika episoder - glada och inte lika glada sådana, mycket sång och musik, storbilds-TV, lite skivlyssnande, visa bilder och material.... Från Psalmer till Storbandsjazz! En variation utan dess like kommer programmet att innehålla. Och... - detta program kommer bara att göras 1(!) gång!                               
Top