Glöm inte VittsjöBladet!

vittsjobladet.jpgAlla ni som är duktiga och lägger in era aktiviteter i kalendern på portalen GLÖM INTE VittsjöBladet! Det finns fortfarande en stor grupp som inte kan eller har tillgång till dator och för dem är det också viktigt att få ta del av vad som händer här i Vittsjö med omnejd.
Portalen är ett enormt fint informationsforum som hela tiden hålls uppdaterad, vittsjöbladet kommer bara ut en gång per kvartal men för dem utan dator fyller VittsjöBladet trots det en viktig roll.
VittsjöBladet delas ut tillsammans med Kyrknytt till samtliga hushåll i Vittsjö, Verum, Emmaljunga och trakterna däromkring.
Om ni inte skulle få VittsjöBladet och vill ha det så kontakta Ewa på Servicekontoret.

VittsjöBladet delas också ut till VittsjöCamping och i viss mån till våra turister, självklart kommer VittsjöBladet att marknadsföra portalen i varje nummer så hjälps vi åt når vi ut i ett mycket brett spektra!

Skriv både på portalen och i VittsjöBladet så kan ni nå ut till nästan alla i vår byggd!!

Deadline till nästa VittsjöBlad är v.33, de aktiviteter ni vill ha införda går bra att maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Top