PRO läsecirkel och sittgympa har startat upp

VITTSJÖ. Nu har hösten kommit och med den några saker som hör ihop med årstiden, nämligen PRO s läsecirkel och sittgympa, ett återkommande projekt.

Vi är några pensionärer som träffas ett antal gånger under hösten, på Träffpunkt Lindens lokal mitt i byn. Efter sittgympan som också har startat upp igen efter sommaren så avlöser läsecirkeln den. Så välkomna skall alla ni vara både till sittgympan kl:13:00 men också till vår läsecirkel med start 14.00.

Runt bordet finns här några av de som tycker det är roligt med läsecirkel, tyvärr saknades det några denna måndagseftermiddag men dom kommer nästa måndag.

Vi har börjat att läsa "En bonnapågs hågkomster" skriven av Bertil Nilsson, Obon även kallad. Bra text att läsa och mycket av det vi läser blir påkommet med "javisst var det så på den tiden". Minnen dyker upp medan vi läser/lyssnar och så kan vi prata lite och någon annan säger "ja visst va det så, man kommer ihåg. Trevlig bok att läsa, igenkännande och lagom tjock med bra textur, lättläst även för oss som har glasögon. Men flera böcker står på väntelista men alla som är intresserade är hjärtligt välkomna till Sittgympan och läsecirkeln.

 

Top