Fyra dagar kvar till Visor i Vittsjö!

Vittsjö. Nu på lördag, den 15:e Juli får vi åter chans att njuta av härlig musik som framförs av flera olika kända artister här i Vittsjö. Platsen är som tidigare på Godsmagasinet - 'mitt i byn' - Observera att Visfestivalen börjar redan kl. 15:00 och håller på till minst 20:00. Har vi tur så bildas det nya konstellationer av musiker under kvällen och då vet man aldrig hur kvällen kommer att utveckla sig. 

Förköp av biljetter kan ske på Vittsjöhallen men det går även att boka biljetter på Internet, då hos Universe eller hos Place2book - klicka på namnet så hamnar du rätt! :) Naturligtvis kan ni även lösa biljett 'på plats', priset är väldigt överkomligt, 175:- för minst 5 timmars livemusik!

Vill du se en närmare beskrivning av vilka som spelar så kan du läsa mer på den här sidan på vittsjobjarnum.nu. Där har du även möjlighet att få lyssna på artisterna som deltar!

Du kan även läsa ett reportage som Kristianstadbladet har gjort om Visfestivalen i Vittsjö, det är bara att klicka på tidningens namn så kommer du direkt till artikeln.

Vi ses på lördag och njuter av den härliga stämningen nere 'på byn'!

Arrangör och artister ser mycket fram till detta evenemang! Och solen kommer att skina på Vittsjös första visfestival!

Kom till Visor i Vittsjö lördagen den 15 juli på Godsmagasinet i Vittsjö, uppmanar Malene Langborg. Det är lätt att säga att det ska hållas liv i landsorten, men det gäller ju då att stödja de evenemang som vågar. Annars blir det ingen visfestival 2018.

Visor i Vittsjö väljer inte den enkla lösning att boka kända visartister - men en publik kan kanske skrämmas om dom inte vet vem det är vi presenterar. Vi bokar bara kvalité, vi bokar bara artister som har något på hjärtat, vi bokar bara artister som mest framför eget material i modern visstil, något lutar åt singer/songwriter.

Några klassiska och till-o-med mycket gamla visor blir det också, lovar primus motor Malene Langborg som fortsätter: Att det blir sol och 19 grader är en gåva till visfestivalen. Man kan sitta inne i Godsmagasinet och lyssna, eller gå en sväng till en av Vittsjös restauranger/pizzarior och sen äta maten under tak ute på Godsmagasinets stora terrass.

Vi slutar kvällen med öppen scen för alla som betalat inträdesbiljett. Man kan spela solo eller få komp av Visor i Vittsjö allstarz - det kanske slutar med visjam?

OBS! Malene Langborg är gäst hos Karin Bengtsson på P4 Kristianstad torsdagen den 13 juli kl 17 där det ska pratas om visor och spelas live! Stort TACK till Hässleholms Kommun som har gett visfestivalen ekonomiskt stöd.

Top