FASTEINSAMLING I VITTSJÖ

VITTSJÖ. I torsdags var det dags för kyrkokören att framträda i församlingshemmet med decimerad styrka på grund av sjukdom. Styrkan bestod av 20 sångare och besökarnas antal var drygt 30 personer. Kapellmästare var församlingens kantor Mats Lunnergård.

 

Kyrkokören som sjöng i församlingshemmet.
Det utdelade sångbladet utnyttjades bland annat till allsång med kören som försångare och några av dess medlemmar var även solister Den första av önskepsalmerna var Blott en dag. Kören fortsatte med fredssången Shalom som även blev delvis allsång

Ordinarie trumpetsolisten var förhindrad att närvara och som ersättare framträdde Bo Malmberg m fl som sångsolister. En solist sjöng När du går över floden som även blev allsång. Ytterligare ett par önskesånger framtonades och i fortsättningen var det herrar, damer och samtliga som sjöng växelvis.

Calle Präst informerade om pågående fasteinsamling till nödlidande i andra länder. Han avslutade med en kort andakt innan kören sjöng ytterligare ett par sånger. Uppehåll skedde i programmet för kvällsfika och dragning i lotteri, detta också till förmån för behövande.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Några besökare i samtal under kvällsfikan.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ett par av besökarna lyssnar var grannen vid kaffebordet har att förtälja.


Top