MUSIKANDAKTEN PÅ CAMPINGEN DEN 29:e JUNI.

 

VITTSJÖ. Onsdagens andaktsstund i Campingens kaffestuga blev en mycket trevlig stund för dem som anammat inbjudan. Vi var omkring 20 personer, som vågade trotsa vädret och ta tillfället i akt att insupa musik och andlig spis.

Det var Vittsjö Turistförening som bjudit in den musikaliska Familjen Carlsson att komma till Campingen för att underhålla gäster och besökande. Vittsjö Kyrka var även representerad. Det var komminister Stefan Dahlström och kantor Mats Lunnergård, som bidrog med musik och tal.

Allt detta resulterade givetvis i mycket musik och några vägledande ord av vår nye präst. Familjen Carlsson som trio består av pappa Lars och döttrarna Johanna och Malin. Alla trakterade varsitt instrument. Pappa saxofon och gitarr flickorna saxofon. Man började musicerandet genom att framföra ett antal stycken spelade på tre saxofoner. Därefter sjöng de några visor och avslutade sin föreställning med att Lars spelade sin egen komposition benämnd ”Skymning”. Vår komminister Stefan Dahlström ledde en kort andakt som innehöll ett dråpligt slut men givetvis avslutades med en ”Fader vår”.

Top