Vägkyrkan avslutad i Farstorp

Farstorp. Titta på varandra, blev inledningen vid vägkyrkans sista dag i Farstorp. Det var kvällens artist Dan Inge Olsson som delgav denna uppmaning. Om alla följde denna uppmaning var det 108 par ögon som såg på varandra. Det var endast ett fåtal lediga platser i Farstorp kyrka då programmet började.


Dan Inge Olsson var uppskattad medverkande vid årets sista vägkyrka i Farstorp.

Efter sång och musik av Dan Inge Olsson följde unisona psalmen ”Som en härlig ungdomskälla”. Gästartisten är bekant även för sin humor och började med några barnvitsar. Detta följdes av humoristiska vitsar från jord till himmel!

Vidare blev det "Det växte en blomma" samt "En vänlig grönskas". Programmet fortsatte med flera sånger och avslutades med "Kom nära mig".

Staffan Andersson representerade kommittén för Vägkyrkan och tackade gästartisten för hans medverkan. Samtidigt inbjöd han till vägkyrkskaffe i församlingshemmet.


Gemytlig stämning vid vägkyrkans fikabord.

Tillgängliga utrymmen i församlingshemmet utnyttjades till kyrkkaffet. Staffan Örneskans var talesman för arrangemanget och blomsterhyllade de närmast ansvariga. Främst var det Elsie Engkvist som varit sammanhållande alla år som Vägkyrkan existerat. Planeringen för nästa års Vägkyrka har börjat.


Två flitiga värdinnor vid vägkyrkan.

Top