Lördagskåseri…Några ”Golfhistorier”

 

Golfhistorier. John ville imponera på sin svärmor och tog därför med henne till golfbanan. Han placerade henne på läktaren, gick till tränaren och sa: -Jag vill slå långt och perfekt. Min svärmor sitter där borta. -Är du inte riktigt klok? Du träffar inte kärringen på det här avståndet.

-Om jag dör gifter du dig med en annan kvinna då? -Det är möjligt. -Får hon mina golfklubbor? -Nej, hon är vänsterhänt.Rolf till sin caddie: -Jag ger inte upp än. Sannolikt finns bollen, där man minst anar det. -Okey! Jag skall titta i hålet med en gång.

Caddien till sin golfspelare: -jag vill inte påstå, att ni är den allra främsta golfpelare jag träffat på. Men så mycket kan jag säga, att idag har jag varit på platser, som jag aldrig varit på tidigare.

 Blondinen säger till sin väninna: -Jag har ingen aning om, hur man spelar golf. Jag vet inte ens, hur man håller i en caddie.

Amatören frågar sin caddie: När använder jag min putter? -Någon gång innan det blir mörkt.

En fågel släppte en stor skit mitt i ansiktet på Örjan, när han skulle putta. -Ett ögonblick, så skall jag hämta toalettpapper, säger Rolf. -Bry dig inte om det! Fågeln har redan flugit långt bort.

Den nöjde skotten kom hem till sin familj och sa: -Idag har det varit min bästa golfdag. -Hurså? -Jo, jag spelade bort en boll men hittade tre.

Vad gör man när säsongen är för kort - Vintergolfar!

Engelsmän emellan: -Vet du, vad som gör skottar till så bra golfspelare? -Ja, de är rädda för att förlora sin boll.

Skotten till caddien: -Kan ni hitta bollar i terrängen? -Javisst! -Leta då upp några, så vi kan komma igång och spela.

Skotten som förlorade sin boll, hade inte tillräckligt långt snöre i den.

-Vet du, varför skottar är så bra i golf? -Ja, ju färre slag man har, desto längre håller bollen.

Åke ligger på alla fyra i trädgårdslandet, när granne kommer på besök: -Du har visst samma ställning här som på golfbanan.

 

Hustrun till sin golfspelande man: -Du spelar så mycket golf och tänker alltid på golf, så du har säkert glömt bort vår bröllopsdag. -Det har jag inte alls älskling. Det var den dagen, jag bara hann spela en runda och missade enmeters-putten, trots att jag kammat gräset med min egen hårkam.

-Jag kommer aldrig mer att spela golf med Anders -Varför då? -Idag hittade han sin boll ett par meter från hålet, trots att jag hade den i fickan.

Pappan till sin son: -Varför går du inte ut och spelar golf med din lillebror? -Jag har ju sagt, att jag vill ha en riktig golfboll och inte en lillebror.

-Vilka konstiga golfhandskar du har på dig idag? -Hurså? -En vit och en svart. -Konstigt? Jag har ett likadant par hemma.

Kyrkoherden till sin svärande motspelare: -Jag har funnit att de bästa spelarna svär minst. -Tro jag det! De har ju inget att svära över.

-Jag vet hur vi skall förbättra vårt golflag. -Skall du lämna golfklubben?

Hört i norsk turistbuss: -Den här golfbanan, som vi åker förbi, har arton hål. -Går hålen inte att laga?

Ur en norsk golfbok: -”avlägsna klubban från bagen, innan ni använder den”.

En norrman frågar sin motspelare: -Var det du eller din bror, som dog förra gången vi spelade?

-Vet du, hur man förvirrar en norsk golfspelare? -Ja, man sätter två klubbor i ett hörn och ber honom ta en av dem.

Färggranna åskådare på golfbanan!

Top