PUB MUNSKÄNKEN I NY REGI

På Munskänken kommer dagens husmanskost att serveras till ett pris av 79 kronor. Köper man ett  ”klippkort” blir priset 70 kronor. Efter kl 13.00 serveras lunchen till pensionärer för 65 kronor. Naturligtvis kommer det också att bli pubkvällar med à la carte. Dessutom skall Charlie fortsätta med sin cateringverksamhet och också tillverka smörgåstårtor. Vill du komma i kontakt med Charlie angående beställning av catering eller smörgåstårta så titta in till honom på Puben eller ring 231 09 eller 070 213 02 97.

Söndagar håller man stängt på Pub Munskänken men om du vill boka för en privat tillställning så går det bra – det är bara att ringa Charlie och boka.
Vittsjobjarnum.nu önskar lycka till.

Vad skall då Lars Lundqvist göra i fortsättningen?

Jo, han stannar kvar i Vittsjö och tänker lyckliggöra vittsjöborna genom att öppna café i den del av byggnaden där Carella en gång i tiden sålde damkläder. Ett café med både försäljning och servering av kakor och smörgåsar tror Lars att vittsjöborna kommer att gilla. Många kakor kommer att bakas på plats men förhandlingar pågår med etablerade caféer om eventuellt samarbete. Lars skall starta ombyggnaden genast och hans plan är att öppna under maj månad. Vi har all anledning att återkomma till detta.

Top