MUSIKSLAGET ÖVADE FÖR ANDRA GÅNGEN

Tom blev jättepopulär eftersom företaget tagit fram röda T-shirts som på baksidan hade texten ”Musikslaget om Hässleholm” och på framsidan naturligtvis ”CRAMO kören”. Det var populärt – alla skulle prova ut rätt storlek och det blev många skratt, ja, nästan så de glömde att de var där för att öva inför det stora slaget den 16 april på Björksäter.

 

Så här fina blev Josephine Blomdahl och Jasmin Larsson

 

 

 

 

 

 

Men Christine, eller Stina som hon kallas, kallade till ordning och repetitionen kunde börja på allvar. De har haft en repetition tidigare och det är fantastiskt så bra det lät redan. Stina sjunger själv den ena låten med kören som effektfull bakgrund. Stina är en liten späd kvinna men om jag skall uttrycka mig lite vanvördigt så är det en ”kraftig pipa i en så liten kropp”. Det lät jättebra.

I söndags bestämdes det hur de skall ställa upp sig och det var ett pusslande för det var inte bara rösten som bestämde, längden på var och en betyder också en del.

 

Väntan var lång innan Stina var nöjd och alla stod på rätt plats.

 

 

 

De övade också in sina rörelser för man kan ju inte bara stå rakt upp och ner och sjunga. Det måste vara SHOW. Och det var det och mer kommer det att bli för de har nästan 14 dagar på sig till den stora dagen - 16 april. Tom Munkberg tyckte att de var duktiga och både han och kören tror naturligtvis på vinst.

Vill du själv höra och se kören men inte fått biljett till Björksäter på lördagen så har du chansen på fredagen den 15 april kl 20.00 för då har de genrep på Allaktivitetshuset – och det är gratis.

Vi håller tummen och önskar kören lycka till. Vi tror på er – ni är jätteduktiga.

Top