VITTSJÖKÖREN VANN MUSIKSLAGET I HÄSSLEHOLM

 

Här presenterades inte körerna efter sina orter utan här var det sponsorernas namn som gällde. Stina hade pratat kort med Cramos Depåchef, Tom Munkberg, och han var mycket glad över vinsten och tackade kören för en jättefin insats.
Eftersom vi från Portalen inte hade möjlighet att vara på Björksäter var vi istället på plats i Allaktivitets

huset i fredags kväll när kören hade General

repetition. Det hade gått nästan 14 dagar sedan jag senast besökte en körrepetition. Då var alla lite trevande i rörelser och placeringar men på genrepet kunde man tro att de inte gjort annat än stått på en scen. Att en av tjejerna fick hoppa in efter ett återbud på måndagen märktes inte alls. Upplevelsen var som natt och dag mot tidigare vilket ju var tur med tanke på den stora finalen.
Tidigare har vi inte fått tala om vilka låtar som kören skulle framföra men nu är det ju fritt fram.
Låt nummer ett var ”Lyssna Till Ditt Hjärta” – en låt som vann Melodifestivalen 2001. Det var kören som framförde den med Stina enbart som dirigent och här har hon gjort som så att alla fick komma fram mer eller mindre och sjunga så att ingen kunde känna sig glömd eller gömd.
Låt nummer två var ”Lean On Me” som bl a gjorts av Michael Bolton men här gjordes den i versionen från TV-serien Glee. Här var det Stina som sjöng solo men med uppbackning av kören.
Kören bestod av följande medlemmar: Anna Björkenrud, Alexandra Martinsson, Emelie Nilsson, Emily Byström, Emma Aronsson, Gabriella Nilsson, Janne Noring, Jasmin Larsson, Jeanette Storm, Josefine Aronsson, Josephine Blomdahl, Karina Aronsson, Katarina Johannesson, Lolle Gunnarsson, Malin Wallentheim, Petra Aldeland, Sara Jonasson, Therese Christiansson, Therese Svensson, Tina Torlöf.

Här följer några bilder på glada vinnare, grattis!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top