Vädrets makter stod Bjärnum bi!

Bjärnum. Endast ett fåtal regndroppar föll under lördagen då BGI höll årets Bjärnumskarneval. Kl 13:00 startade karnevalståget som bestod av hela 36 ekipage, som alltid var det mycket folk som kantade gatorna för att få se alla karnevalsvagnarna. Först av alla kom karnevalsdrottningen tillsammans med de andra kandidaterna till posten, sedan följde ett antal vagnar med händelser från företrädesvis lokalanknytning alla med en humoristisk knorr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stort jubel uppstod då Mats Olofsson och Micke Andersen visade hur lätt man får magrutor utan att träna! Vagnar med musik hör karnevalen till och i år fanns många vagnar med härligt medryckande musik!
Karnevalståget bjöd på stor variation och många skratt, vissa inslag lite mindre rumsrena än andra men aldrig över gränsen.
Efter tåget följde festligheter i parken där Micke Andersen och Mats Olofsson ledde allsång, presenterade fantastiska lokala förmågor i såväl sång som dans samt bjöd på ett halsbrytande nummer med sig själv som aktörer. Nanne Grönvall var årets artist i parken och hon gjorde ett fantastiskt och energiskt framträdande med idel kända låtar.  Parken var fylld med folk i alla åldrar och alla såg ut att trivas, såväl gamla som ung!

Nedan kommer fler bilder från aktiviteterna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top